A gamaprofessional.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Gama hajvágógép

A férfi hajvágás elsődleges eszköze a hajvágógép, ezért is olyan fontos a jó minőségű készülék beszerzése. Egy felkészült fodrásznak mindig van tartalék készüléke arra az esetre, ha az elsődlegesen használt hajvágógéppel történne valami, mivel nem engedheti meg magának és a vendégeivel sem teheti meg azt, hogy a szervizelés idejére ne legyen hajnyírója. A Gama kínálatában megtalálhatóak vezetékes és vezeték nélküli hajnyíró gépek is, továbbá trimmelőt is kínálunk kedves vásárlóinknak. A Gama Absolute Style akkumulátoros és vezetékes üzemmódban is működik, így amennyiben lemerülne az akkumulátor, hálózatra csatlakoztatva is vághatunk velük hajat, amely nem tesz lehetővé olyan szabad és kényelmes munkát, mint a vezeték nélküli működtetés, viszont rendkívül praktikus, hogy nem kell abbahagynunk a munkát a hajnyírás közepén. A vezetékes hajnyírók szerelmeseit sem hagyja cserben a Gama, nekik a Gama PRO8 Plus T11 hajvágógépet vagy a Gama Alloy Pro9 vezetékes hajvágógépet ajánljuk. Amennyiben otthoni hajvágásra keres hajnyírógépet, ne érje be kevesebbel, mint egy Gama professzionális hajnyírógép, nagyon meg fogja szeretni.

Listázás:
Rendezés:
Gama Alloy PRO9 vezetékes hajvágógép- Nagy teljesítmén..
23,580 Ft
Gama Pro 8 Plus T11 hajvágógép- Tökéletes teljesítm&eacu..
19,490 Ft
Gama hajvágógép, Gama hajnyírógép, Gama hajnyíró, Gama trimmelő, Gama GC900, Gama GC 900, Gama GT900, Gama GT 900, Gama Pro8