A gamaprofessional.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Gama hajvágógép

A férfi hajvágás elsődleges eszköze a hajvágógép, ezért is olyan fontos a jó minőségű készülék beszerzése. Egy felkészült fodrásznak mindig van tartalék készüléke arra az esetre, ha az elsődlegesen használt hajvágógéppel történne valami, mivel nem engedheti meg magának és a vendégeivel sem teheti meg azt, hogy a szervizelés idejére ne legyen hajnyírója. A Gama kínálatában megtalálhatóak vezetékes és vezeték nélküli hajnyíró gépek is, továbbá trimmelőt is kínálunk kedves vásárlóinknak. A Gama Absolute Style akkumulátoros és vezetékes üzemmódban is működik, így amennyiben lemerülne az akkumulátor, hálózatra csatlakoztatva is vághatunk velük hajat, amely nem tesz lehetővé olyan szabad és kényelmes munkát, mint a vezeték nélküli működtetés, viszont rendkívül praktikus, hogy nem kell abbahagynunk a munkát a hajnyírás közepén. A vezetékes hajnyírók szerelmeseit sem hagyja cserben a Gama, nekik a Gama PRO8 Plus T11 hajvágógépet vagy a Gama Alloy Pro9 vezetékes hajvágógépet ajánljuk. Amennyiben otthoni hajvágásra keres hajnyírógépet, ne érje be kevesebbel, mint egy Gama professzionális hajnyírógép, nagyon meg fogja szeretni.

Listázás:
Rendezés:
Gama Alloy PRO9 vezetékes hajvágógép- Nagy teljesítmén..
25,950 Ft
Gama GCS542 hajvágógép és Gama GNT512 orrszőrnyíró szett Gama hajvágógép ÚJ
Gama GCS542 hajvágógép és Gama GNT512 orrszőrnyíró szett ..
18,490 Ft
Gama GCS544 hajvágógép és Gama GNT512 orrszőrnyíró szett Gama hajvágógép ÚJ
Gama GCS544 hajvágógép és Gama GNT512 orrszőrnyíró szett ..
18,490 Ft
Gama Pro 8 Plus T11 hajvágógép- Tökéletes teljesítm&eacu..
22,890 Ft
Gama Pro9 Xpert SM1309 hajvágógép Gama hajvágógép ÚJ
Gama Pro9 Xpert SM1309 hajvágógép- Professzionális Gama hajnyí..
28,950 Ft
Gama hajvágógép, Gama hajnyírógép, Gama hajnyíró, Gama trimmelő, Gama GC900, Gama GC 900, Gama GT900, Gama GT 900, Gama Pro8