A gamaprofessional.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Gama hajvágógép

A férfi hajvágás elsődleges eszköze a hajvágógép, ezért is olyan fontos a jó minőségű készülék beszerzése. Egy felkészült fodrásznak mindig van tartalék készüléke arra az esetre, ha az elsődlegesen használt hajvágógéppel történne valami, mivel nem engedheti meg magának és a vendégeivel sem teheti meg azt, hogy a szervizelés idejére ne legyen hajnyírója. A Gama kínálatában megtalálhatóak vezetékes és vezeték nélküli hajnyíró gépek is, továbbá trimmelőt is kínálunk kedves vásárlóinknak. A Gama GC 900 szériába tartozó hajnyírók akkumulátoros és vezetékes üzemmódban is működnek, így amennyiben lemerülne az akkumulátor, hálózatra dugva is vághatunk velük hajat, amely nem tesz lehetővé olyan szabad és kényelmes munkát, mint a vezeték nélküli működtetés, viszont rendkívül praktikus, hogy nem kell abbahagynunk a munkát a hajnyírás közepén. Amennyiben trimmelőt keres, a Gama GT900 típuskód alatt megtalálhatja acél vágófejjel. A vezetékes hajnyírók szerelmeseit sem hagyja cserben a Gama, nekik a Gama PRO8 hajvágógépet ajánljuk. Amennyiben otthoni hajvágásra keres hajnyírógépet, ne érje be kevesebbel, mint egy Gama professzionális hajnyírógép, nagyon meg fogja szeretni.

Listázás:
Rendezés:
Gama Absolute Finish trimmelő Gama hajvágógép ÚJ
Gama Absolute Finish trimmelő- A Gama Absolute Finish kontúrvágó a barber s..
27,190 Ft
Gama Absolute Style vezetékes/vezeték nélküli hajvágógép SMB5022 Gama hajvágógép ÚJ
Gama Absolute Style vezetékes/vezeték nélküli hajvágóg&eacut..
30,990 Ft
Gama GC900 hajvágógéphez kerámia pótfej Gama hajvágógép ÚJ
Gama GC900 hajvágógéphez kerámia pótfejGama GC900 hajvág&o..
21,190 Ft
Gama hajvágógép, Gama hajnyírógép, Gama hajnyíró, Gama trimmelő, Gama GC900, Gama GC 900, Gama GT900, Gama GT 900, Gama Pro8