A gamaprofessional.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Gama hajvasaló

A Gama hajvasalók méltán népszerűek a vásárlók körében és nem véletlen, hogy számos fodrász évek óta folyamatosan a Gama hajvasaló mellett teszi le a voksát annak megbízhatósága és nagy teljesítménye miatt. Akinek fontos a minőség, a design, a gyors felmelegedés és a legutolsó műszaki trendek követése, annak szívből ajánljuk a Gama hajvasalók egyikét. A Gama kínálatában megtalálhatóak kerámialapos, tourmalinos, laser ionos illetve hőfokszabályzóval ellátott hajvasaló készülékek is. Aki különleges kialakítású hajvasalóra vágyik, az sem csalódik, hiszen a Gama rájuk is gondolt és megalkotta a Gama Urbal Style hajvasaló kollekciót.

Újdonság a Gama hajvasaló kínálatban!
Megérkezett az első kifejezetten hajgöndörítő Gama hajvasaló, melynek használatával éppolyan tökéletes göndör és hullámos frizura készíthető, mint egyenes. Használtával a kreativitásnak nincs határa!

Listázás:
Rendezés:
Gama Attiva Laser Ion Tourmalin hajvasaló CP9LTO- A matt fekete elegancia immár mi..
14,860 Ft
2 véleményen alapján.
Ga.ma CP3 On/Off Tourmaline hajvasaló CP3TO 1030- Az új fejlesztésű Tourmal..
21,840 Ft
3 véleményen alapján.
Gama CP8 Gitane Tourmaline Ion Plus hajgöndörítő hajvasaló CP8LTO- A leg..
29,980 Ft
2 véleményen alapján.
Gama hajvasaló, Gama Professional hajvasaló, hajvasaló, Gama, Gama Professional, hajvasalók, Gama hajvasalók