A gamaprofessional.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Gama hajvasaló

A Gama hajvasalók méltán népszerűek a vásárlók körében és nem véletlen, hogy számos fodrász évek óta folyamatosan a Gama hajvasaló mellett teszi le a voksát annak megbízhatósága és nagy teljesítménye miatt. Akinek fontos a minőség, a design, a gyors felmelegedés és a legutolsó műszaki trendek követése, annak szívből ajánljuk a Gama hajvasalók egyikét. A Gama kínálatában megtalálhatóak kerámialapos, tourmalinos, laser ionos illetve hőfokszabályzóval ellátott hajvasaló készülékek is. Aki különleges kialakítású hajvasalóra vágyik, az sem csalódik, hiszen a Gama rájuk is gondolt és megalkotta a Gama Urbal Style hajvasaló kollekciót.

Újdonság a Gama hajvasaló kínálatban!
Megérkezett az első kifejezetten hajgöndörítő Gama hajvasaló, melynek használatával éppolyan tökéletes göndör és hullámos frizura készíthető, mint egyenes. Használtával a kreativitásnak nincs határa!

Listázás:
Rendezés:
Gama On-Off Dual Plates kerámia és titánium hajvasaló GI2514- E..
27,490 Ft
Gama Salon Ultra Wide Iht hajvasaló SI3030 - Extra széles lapokkalAz ULTRA sz..
29,590 Ft
1 véleményen alapján.
Gama Starlight 3D Keration IHT hajvasaló- Digitális hajvasaló a legfejlette..
36,690 Ft
1 véleményen alapján.
Gama Titanio LED 4D hajvasaló GI2511 Gama hajvasaló ÚJ
Gama Titanio LED 4D hajvasaló GI2511- Tökéletes és hatékony haj..
28,950 Ft
Gama X-Wide Keration digitális hajvasaló GI3032- Innovatív hajvasaló..
27,930 Ft
1 véleményen alapján.
Gama hajvasaló, Gama Professional hajvasaló, hajvasaló, Gama, Gama Professional, hajvasalók, Gama hajvasalók