A gamaprofessional.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Gama hajszárító

Nem lehet véletlen, hogy annyi fodrász szakember használ teljes megelégedéssel Gama hajszárítót. Aki szárított már hajat professzionális hajszárítóval, az tudja, hogy rendkívül lényeges különbség van egy minőségi és egy lakossági hajszárító között. Egy gyönyörű, szépen beszárított frizura elkészítéséhez elengedhetetlen a megfelelő hajszárító. Ajánljuk figyelmébe a Gama hajszárítók közül a Gama Ecopower 2000 hajszárítót és a Gama Prémium Professional Pluma 2400W hajszárítót. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz ezeknek a hajszárítóknak a teljesítményével.

Újdonság a Gama hajszárító kínálatában!
Már kaphatóan a Gama Classic hajszárítók négy csodálatos színben: Fekete, zöld, fuxia, türkiz
Az ergonómikus hajszárító design és szuper prémium minőség mellett már lehetőség nyílik arra, hogy olyan színben válassza ki új hajszárítóját, amelyik legjobban illik egyéniségéhez, fürdőszobájához vagy szépségszalonjához.
 

Listázás:
Rendezés:
Gama Classic 2200W hajszárító, fekete- A Gama Professional Classic hajsz&aa..
20,930 Ft
Gama IQ Perfetto új generációs okos hajszárító 2000W Gama hajszárító ÚJ
Gama IQ Perfetto új generációs okos hajszárító 2000W- ..
98,990 Ft
Gama IQ Perfetto új generációs okos hajszárító 2000W, fekete Gama hajszárító ÚJ
Gama IQ Perfetto új generációs okos hajszárító 2000W, feke..
98,990 Ft
Gama hajszárító, Gama, hajszárító, Gama Professional, Gama Professional hajszárító, hajszárító, Gama hajszárítók