A gamaprofessional.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Gama hajformázó

Emlékszik azokra az évekre, amikor elképzelhetetlen volt, hogy egy tinilány fürdőszobájában ne legyen hajkreppelő? Ki nem akart olyan hajat viselni, mint a legnagyobb Hollywoodi sztárok, például Madonna vagy Demi Moore? 

Észrevette, hogy egyre többször találkozunk a kifutókon és a fodrász show-kon is kreppelt hajakkal? Egyre divatosabb a részben vagy teljesen kreppelt haj! Már a jelenlegi hazai és külföldi celebritások is egyre gyakrabban jelennek meg neves rendezvényeken vagy akár a hétköznapokon kreppelt hajjal, mint Lilu, Jessica Simpson, Fergie, Beyoncé, Britney Spears, Christina Aguilera vagy Katy Perry.

A Gama Professional is felvette a divat diktálta ritmust és kifejlesztette az új Gama Microfrize hajformázót.

Csodálatos volumen és látványos eredmények érhetőek el az új Gama Microfrize hajformázó segítsévél. Ne habozzon, probálja ki Ön is, mire képes!

Listázás:
Rendezés:
Gama Innova Mini elektromos simító kefe Gama hajformázó ÚJ -50%
Gama Innova Mini elektromos simító kefe- Elektomos hajsimító ke..
10,550 Ft 5,270 Ft
Gama Ovetto orrszőrvágó és trimmelő- Orrszőrvágó és tr..
6,190 Ft
Gama, hajformázó