A gamaprofessional.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Gama kiegészítők

Az igazi volumenes, lágy frizura hasznos kelléke a diffúzor. Hullámos, göndör hajra különösen ajánljuk a Gama diffúzor használatát. Fontos kiemelni, hogy a diffúzor közbeiktatásának köszönhetően a hajszárítóból érkező hő nem közvetlenül éri a hajat, így még kevésbé roncsolja a meleg levegő a hajszálakat. A Gama diffúzor valamennyi Gama hajszárítóval kompatibilis.

Amikor a hajat intenzív hőhatásnak tesszük ki, tehát vasaljuk, göndörítjük és szárítjuk, sokk éri a hajat, amelyet érdemes tompítani a Gama hővédő revitalizátor használatával úgy, hogy a hőforrás használa előtt előzetesen befújjuk vele a hajat. A Gama hővédő revitalizátor nem csak hővédőként, hanem hajban hagyható kifésülő balzsamként is használható, mivel értékes hatóanyagai beépülnek a hajba és még ragyogóbbá és élettelibbé teszik a frizuráját. Szintén a Gama hővédő revitalizátor használata mellett szól, hogy nagyon kellemes illatú és megszünteti a szálló hajszálakat, amely sokunknak okozhat máskülönben bosszúságot.

Listázás:
Rendezés:
Gama GC900 hajvágógéphez kerámia pótfej Gama hajvágógép ÚJ
Gama GC900 hajvágógéphez kerámia pótfejGama GC900 hajvág&o..
21,190 Ft
Gama Ovetto orrszőrvágó és trimmelő- Orrszőrvágó és tr..
6,290 Ft
Gama Protect-Ion Thermal speciális hővédő revitalizátor, 120 ml- Speci&aacu..
2,930 Ft
1 véleményen alapján.
Gama kiegészítők