A gamaprofessional.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Rólunk

A legmagasabb minőségű professzionális szépségápolási eszközök gyártása volt a Gama Professional célja és kihívása az elmúlt 40 évben. Ez a törekvés a Gama Professional márkát a professzionális hajápolási piac élvonalába emelte immár 50 országban forgalmazva hajvasalókat és hajszárítókat.


Az olasz piac meghódítása után világszerte egyre több szépségszalonban és fodrászatban jelent meg a Gama Professoional márka segítve ezzel a kreatív fodrász munkát Oroszországban, Argentínában, Brazíliában, Spanyolországban és Franciaországban.


Jelenleg a Gama Professional regionális raktárakkal rendelkezik Oroszországban és Dél Amerikában és több mint 50 országban forgalmazzák.


Gama Professional kutató laboratóriumok találhatóak Olaszországban, Argentínában és Kínában, ahol a fejlesztőmérnökök a folyamatos megújulás és eredeti megoldások mellett azon dolgoznak, hogy a márka belesimuljon a különböző kultúrák és trendek sorába.


A Gama Professional kutató és fejlesztő csapat célja, hogy világszerte támogassa a fodrászok kreatív munkáját és maximalizálja a vendégek elégedettségét.


Mi is azon dolgozunk, hogy Ön a lehető legelégedettebb legyen a Gama Professional hajvasaló, hajszárító hajsütővas és hajvágógép készülékeivel.