A gamaprofessional.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Rólunk

Kedves Vásárlóink! 

Üzleteink hétköznapokon 9-18 h-ig tartanak nyitva.

A maximális biztonság érdekében a kilincset és egyéb felületeket folyamatosan fertőtlenítjük, vásárlóink számára kézfertőtlenítő gélt helyeztünk ki, amelyet kérjük, hogy belépéskor használjanak. 

Kérjük, hogy amennyiben nem érzi jól magát, inkább módosítsa megrendelését kiszállításra vagy kérje meg ismerősét, hogy látogasson el hozzánk. ​​ 

Köszönjük!

A legmagasabb minőségű professzionális szépségápolási eszközök gyártása volt a Gama Professional célja és kihívása az elmúlt 40 évben. Ez a törekvés a Gama Professional márkát a professzionális hajápolási piac élvonalába emelte immár 50 országban forgalmazva hajvasalókat és hajszárítókat.


Az olasz piac meghódítása után világszerte egyre több szépségszalonban és fodrászatban jelent meg a Gama Professoional márka segítve ezzel a kreatív fodrász munkát Oroszországban, Argentínában, Brazíliában, Spanyolországban és Franciaországban.


Jelenleg a Gama Professional regionális raktárakkal rendelkezik Oroszországban és Dél Amerikában és több mint 50 országban forgalmazzák.


Gama Professional kutató laboratóriumok találhatóak Olaszországban, Argentínában és Kínában, ahol a fejlesztőmérnökök a folyamatos megújulás és eredeti megoldások mellett azon dolgoznak, hogy a márka belesimuljon a különböző kultúrák és trendek sorába.


A Gama Professional kutató és fejlesztő csapat célja, hogy világszerte támogassa a fodrászok kreatív munkáját és maximalizálja a vendégek elégedettségét.


Mi is azon dolgozunk, hogy Ön a lehető legelégedettebb legyen a Gama Professional hajvasaló, hajszárító hajsütővas és hajvágógép készülékeivel.