A gamaprofessional.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Elállás joga

Az elállási jogról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet rendelkezik.

 

Ki élhet az elállási joggal?

 

A fogyasztónak minősülő vevők, így gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók és egyéb jogi személyek nem.

 

Mennyi időn belül élhet az elállási joggal?

 

Az áru átvételét követő 14 naptári napon belül.

 

Mi a teendő, ha szeretne elállni a vásárlástól?

 

Kérjük, írásban az info@gamaprofessional.hu e-mail-címen jelezze felénk a megrendelésszámmal vagy számlaszámmal és küldje vissza nekünk saját költségén a terméket vagy hozza be a 1027 Budapest Varsányi Irén u. 17 alatt lévő üzletünkbe  a kapott számlával (ha kapott, akkor jótállási jeggyel) együtt hétköznapokon 9-18 h-ig. 

 

Milyen esetekben nem érvényesíthető elállási jog?

 

- Sérült, műszaki hibás, hiányos tartalmú termékek
- Számla vagy jótállási jegy hiánya
- Higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékek, pl.  hajnyíró, szakállvágó, orr- és fülszőrzetnyíró, hajvasaló, hajszárító, hajsütővas (A higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható terméket is visszaküldheti, amennyiben a csomagolást illetve a rajta lévő védőfóliát még nem bontotta fel, vagyis láthatóan még nem vette használatba)

 

Mikor és hogyan történik a vételár visszautalása?

 

A vételár visszafizetése 30 napon belül történik a vevő által megadott bankszámlaszámra. Postai úton lakcímre nem küldünk pénzt.

 

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

 

Hajszervíz Fodrászkellék
1027 Budapest, Varsányi Irén u. 17
T: +36 1 397 9325
M: +36 70 676 5050
info@gamaprofessional.hu

 

Nyitva tartás: H-P: 9-18 h